.

PAGINA INICIAL WWW . JARDI . COM

PLANTES D´INTERIOR AL MARÇ

* Probablement desprès del fred, a l´exterior i amb calefacció potent a l´ habitatge, les plantes hagin patit amb un aire molt sec. Humidifiqueu les fulles de les plantes tot pulveritzant-les cada dia amb aigua tebia, així evitareu tant els accidents fisiologics com els atacs d´ àcars.

* Les plantes de clima mediterrani adaptades al interior, generalment pateixen atacs de caparretes (coccinela), cal vigilar i intervenir amb un insecticida en adonar-vos-en. Observareu fulles brillants i enganxoses que en son els simptomes d´aquest atac.

* Prepareu la terra de les jardineres i contenidors, afegiu una capa d´uns cms. de gruix de materia orgànica ben compostada i remeneu-ho per tal d´homogenitzar el substracte, cap a darrers de mes podeu començar a plantar pensaments, pero sobre tot, no us excediu amb plantes que dificilment soportaran les baixes temperatures de les nits.

* Tant a les balconades com al jardi i podreu plantar exitossament lliris d´aigua, narcisos i altres bulboses que es planten en aquesta època.

MARÇ

PATROCINA WWW . JARDI . COM

©jardi@jardi.com