.

PAGINA INICIAL WWW . JARDI . COM

PLANTES D´INTERIOR AL MAIG

* La força de la primavera es mostra... tot creix, aporteu adob amb regularitat, multipliqueu les plantes verdes, podeu, guieu aspreu com millor us convingui i sempre que sigui necessari.

* A partir d´ara mateix, el calor pot afectar les vostres plantes si son darrera vidres al sol, així, es necessari ventilar l´habitació.

* Vigileu els atacs d´àcars i polvoritzeu solament si és segur de la existència d´una plaga i aquesta ha estat correctament identificada.

* En el cas d´aquesta plaga (àcars en concret), si trobeu al mercat de plaguicides un depredador natural anomenat "Bacils turingensis"... es un sistema de lluita biològica, doncs aquest organisme no és perillós per a la salut i s´alimenta exclusivament d´àcars mentre existeix, i deixa de fer-ho en desaparèixer els àcars.

* A Montanya tingueu prudència a l´ hora de plantar les jardineres als balcons, doncs el risc de glaçades serà present fins ben entrada la meitat del mes.

* Les plantacions les farem utilitzant la lògica dels nostres coneixements i informació, combinant amb el gust personal per les formes i colors.

* Barregeu les espècies incorporant novetats del mercat que assajareu i provareu.

* Un punt es important, canvieu la terra de les jardineres, si no tota al menys una part, la superior, barregeu una mica amb la terra existent. Tingueu en compte que la temporada es llarga i es precís que les condicions de cultiu siguin les millors possibles.

MAIG

PATROCINA WWW . JARDI . COM

©jardi@jardi.com