.

PAGINA INICIAL WWW . JARDI . COM

TASQUES AL JARDÍ EL JULIOL

* Si el temps es càlid i assolellat, cal ruixar la gespa de bon matí d´hora i al cap-tard. Avanç d´anarvos-en de vacances, talleu la gespa a uns tres o quatre centímetres. Quan arribeu, caldrà anar-la tallant diverses vegades fins que torni a la seva alçada habitual.

* Les plantes de florida primerenca (entre altres, els narcisos) no poden trasplantar-se fins que no hagin reduït el volum de les fulles i els bulbs siguin madurs.

* El mes de juliol es l´ últim temps per a sembrar flors bianuals com el digital, la miosota i els pensaments.

* A partir d´ara ja no cal adobar les plantes llenyoses, arbustives, arbres i rosers, doncs cal que la fusta maduri fins tenir la duresa necessària per al hivern.

* A les mates d´herbes com la sajolida i el té, colliu sols la quantitat de fulles adequada, per tal de no impedir el desenvolupament de les plantes.

* D´ara endavant, podeu agafar semprevives y les anomenades flors de paper, així com peus de gat, per a fer rams de flors seques.

* Les plantes de tall alt perillen molt els propers mesos, a causa de les tempestes. Protegiu aquestes flors i les plantes llenyoses amb puntals de fusta.

* Segueu el prat després de la floració principal i de que les plantes hagin lliurat llurs granes. Per a les superfícies petites, una falç serà suficient, per a superfícies mes amplies, convindrà utilitzar maquinària.

JULIOL

PATROCINA WWW . JARDI . COM

©jardi@jardi.com